Grote Clubactie voor Budosport Neuhaus
20/09/2020
  • 167

Budosport Neuhaus doet mee met de Grote Clubactie. Via deze actie kunnen leden loten verkopen waarmee grote prijzen kunnen worden gewonnen. De hoofdprijs is €100.000, er kan een Seat Mii worden gewonnen, een luxe vakantie en nog veel meer! Daarnaast gaat een deel van de opbrengst van de loten naar Stichting Budosport Hoorn.

Winnen doe je bij de Grote Clubactie loterij!

Steun de budosport

Vanuit Stichting Budosport Hoorn gaat een deel van de opbrengst van de loten die worden verkocht naar Budosport Neuhaus in Alkmaar. Vanuit de stichting is het doel dat jeugd meer weerbaar word door zelfverdediging en mentaal meer zelfvertrouwen. Budosporten kunnen hier zeer een grote rol in spelen, en dit komt perfect overeen met de visie van Budosport Neuhaus. Wij zullen dit gebruiken om het jiu-jitsu meer bekend te maken onder de jeugd in Alkmaar en een specifieke jeugd groep op te bouwen.

Hoe kun jij meedoen?

Uiteraard kun jij zelf loten kopen en hierdoor kans maken op een van de vele mooie prijzen. Dit kan via deze link naar de Grote Clubactie.

Wil je Budosport Neuhaus extra ondersteunen? Je kunt bovenstaande link delen óf we kunnen een persoonlijke verkoop url voor je aanmaken. Waarom? Zodra je 20 loten hebt verkocht ontvang je een waardebon voor vele leuke uitjes. Heb je een team en verkopen jullie samen meer dan 100 loten? Dan maken jullie zelfs kans op €2.000 budget om een team sportoutfit te scoren. En wie weet wint een van jou vrienden of familieleden wel een mooie prijs. Dat willen ze vast wel met jou delen, toch?

Ik wil loten verkopen voor de budosport

Als je zelf loten wilt verkopen hoef je alleen maar jouw voornaam + achternaam en emailadres door te geven. Dan sturen wij de url aan je door. Deze kun je vervolgens heel eenvoudig (én Corona proof) doorsturen of delen op sociale media. Simpel toch? Wil je in een team (2-12 personen) verkopen of heb je een ander team voor een wedstrijd uitgedaagd? Geef dan je team naam door.

Tot slot: de persoon met de meest verkocht loten voor Budosport Neuhaus krijgt een T-shirt van Budo Neuhaus!

Alvast bedankt en veel geluk voor iedereen,

Osu!

Tags:
Categories:Nieuws