sensei Thijs geeft jiu-jitsu en is eigenar van van Budosport Neuhaus

Thijs Neuhaus

Jiu-jitsu sensei

Leeftijd: 35
Ervaring: 29 jaar
Specialisatie: Jiu-jitsu

Over sensei Thijs

Al vanaf zijn zesde jaar doet Thijs Neuhaus budosporten, waarin hij inmiddels al acht Dangraden heeft behaald. Lesgeven zit bij Thijs Neuhaus in het bloed. Hij geeft al vele jaren les bij Budoschool Ton Neuhaus in Hoorn in zowel karate als jiu-jitsu. Ook in Alkmaar is hij al jaren actief en heeft hij al meerdere zwarte banders opgeleid. In 2020 start hij zijn eigen budoschool in Alkmaar: Budosport Neuhaus.

Na zijn ALO opleiding is Thijs in 2007 als docent Lichamelijke Opvoeding gaan lesgeven op een middelbare school inĀ  Hoorn. Daarnaast is hij sinds 2017 Portefuillehouder Breedtesport van regio Noord-Holland bij Judobond Nederland. Al het bovenstaande resulteert in een bak kwaliteit, plezier en passie voor het lesgeven in jiu-jitsu, wat je in elke les terugziet.

Ervaring

Sensei Thijs is Rijkserkend leraar vanuit de JBN en vanuit de KBN. Hij is afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en geeft al sinds 2009 fulltime les op een middelbare school als docent Lichamelijke Opvoeding.

Sensei Thijs is op zijn 6de jaar begonnen met judo. Na het behalen van de 1ste kyu judo, heeft hij zich helemaal gestort op het Jiu-Jitsu. Hij heeft hier een tijd wedstrijden gedaan in Fighting System en Duo-games. Al snel gaf hij jiu-jitsu les bij Budoschool Ton Neuhaus in Hoorn en is hij gestart met het opbouwen van zijn eigen groep in Alkmaar. Inmiddels lopen er al meerdere zwarte banderhouders rond die vanaf het begin zijn getraind door Thijs. Zelf is hij in het bezit van zijn 4de Dan, dat zijn vier zwarte banden.

Wat niet iedereen weet, is dat Sensei Thijs ook is gespecialiseerd in het karate. Ook hierin is hij 4de Dan houder en heeft hij jarenlang wedstrijden gedaan in het onderdeel kumite. Bij Budoschool Ton Neuhaus in Hoorn geeft Sensei Thijs zowel jiu-jitsu als karate les.