Thomas Dam, Fysiotherapeut van Budosport Hoorn

Thomas Dam

Jiu-jitsu, Fysiotherapeut

Leeftijd: 35
Ervaring: 12 jaar
Specialisatie: Fysiotherapie

Over Sensei Thomas

Sensei Thomas Dam traint al jarenlang jiu-jitsu bij Budosport Neuhaus en geeft hier ook af en toe les. Hij is trotse bezitter van twee zwarte banden in het jiu-jitsu. Daarnaast is hij eigenaar van Dam Fysiotherapie, dus is bij nagenoeg elke jiu-jitsu training een fysiotherapeut aanwezig. Wegens zijn achtergrond kan ook sneller een correcte diagnose worden gesteld. Voor jiu-jitsuka’s van Budosport Neuhaus is een sterke voorkeur om fysiotherapie te volgen bij Dam Fysiotherapie, zodat zij zo goed mogelijk worden begeleid om weer de mat op te kunnen.

Ervaring

Stevige en Solide zorg met aandacht voor de persoon is waar Dam Fysiotherapie voor staat. Pijn en klachten komen bij veel mensen voor, maar dat betekent niet dat iedereen hetzelfde behandeld dient te worden. Dam Fysiotherapie stemt de behandeling af op de persoon zodat deze zo goed en spoedig mogelijk kan herstellen.

Sensei Thomas Dam traint al vanaf 2006 bij Sensei Thijs Neuhaus, en heeft momenteel 2e Dan jiu-jitsu. Sensei Thomas is wegens zijn opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding bedreven in allerlei sporten, en het jiu-jitsu is hem op het lijf geschreven.

Voordat Sensei Thomas is begonnen met jiu-jitsu, heeft hij jarenlang judo gedaan. Hierin heeft hij meerdere dangraden behaald.